heatwave.hu

[Filmek] [Otthoni hifi] [Programozás] [Szórakozás] [Autók] [Autóhifi] [Fotók] [Minden]

Oldaltérkép

heatwave.hu hírek

Minden téma
Nyitóoldal (2022.08.)
Oldaltérkép (2018.09.)

Karantén idején...

A koronavírus-járvány és a hozzá kapcsolódó változások a mindennapi életben igényeltek némi időt az adaptálódásra. A mozizás mint olyan, komplett kiesett, itthonról dolgozok, ráadásul lányom hazaérkezése után még jött két hét önkéntes házi karantén, így az otthoni filmnézés is visszaesett átmenetileg. Lassan - amennyire ez per pillanat egyáltalán lehetséges - normalizálódik a helyzet. Felpörögtek a barkácsprojektek, ezek egy részéről cikk helyett rögtön youtube videó készült. Azért akad még olvasnivaló is, most és majd a jövőben is. :-) Szóval kövessétek továbbra is az oldalt és vigyázzatok magatokra!

Weboldal generátor finomítások

Noha már elsőre egész használhatónak tűnt az új motor :-), még néhány apróságot azért finomítottam. A fejlécben a témák már élő linkek, amik az oldaltérképen belül az adott témához kapcsolódó írásokra mutatnak.

Weboldal generátor motorcsere

A weboldal generátoromat 12 év után kezdtem szűk keresztmetszetnek érezni, így végül komplett újraírtam (az eredeti C++ helyett Pythonban), így az oldal felépítésében komoly változásokat láthattok. A felület "hírportálosabb" jellegű lett, a baloldali menübe kiszervezett hivatkozások koncepcióját eldobtam, most minden hivatkozás rögtön a szövegben elérhető. Amennyire vissza tudtam követni, időbélyeget is kaptak az egyes cikkek. A vizualitás is tisztult "az egyszerű az szép" mottó jegyében. Remélem, mindenkinek a megelégedésére szolgál majd. :-)

A cikk utoljára frissítve: 2020.04.

Vissza a lap tetejére | Vissza a nyitóoldalra

  E-mail: wolkensKUKACheatwavePONThu Copyright Wolkensdorfer Péter Utolsó frissítés: 2022.08.07.