heatwave.hu

[Filmek] [Otthoni hifi] [Programozás] [Autók] [Autóhifi] [Szórakozás] [Fotók] [Minden]

Oldaltérkép

Rafting Bovecben

Szórakozás téma
Fejtörők
Játékajánlók 2.
LEGO animáció előkészületek 2.
LEGO animáció technikai részletek 2.
Fénykard építés
Fegyverszekrény az M41a-hoz
Faház összerakás
LEGO animáció technikai részletek
Fénykard tartó építés
LEGO animáció technikai részletek 4.
LEGO animáció előkészületek
M41a modell
PS4 játékajánlók
Szöveges óra
Megoldás a fejtörőkhöz
PS3 játékajánlók
Zombiszendvics
LEGO animáció technikai részletek 3.
Síelés Nassfeldben
Tippek a fejtörőkhöz
Boszorkányt az ablakba!
Xbox játékajánlók
Játékajánlók 1.
Szóval céges csapatépítés címszóval voltunk Szlovéniában a kollégákkal raftingolni. Nekem ez volt az első alkalom, és azonnal megfogott a dolog szépsége. Sajna az akciókról nincs fotó, de hát ugye a többségnek nincs vízhatlan fényképezőgépe... A lenti remek fényképek Erdősi Andrea kolléganőm tehetségét dicsérik.
Mivel a nagy többség kezdő volt, a rafting.hu-s srácok voltak a segítségünkre, az ő szervezésükben ment az egész program. Ezúton is köszönet nekik. :-)
rafting.hu
A folyó a túravezetők szerint olyan 8-10 fok, ez kb. stimmelhetett. A neoprén védőruha viszont elképesztő, abszolút nem fáztunk... amíg be nem értek a fedetlen testrészek a vízbe. :-) A kezemet folyamatosan 10 másodpercnél tovább nem nagyon bírtam benne tartani, még ha a képen úgy is néz ki, hogy vidáman lubickolok.
Mondjuk azt megállapítottam, hogy az se normális, aki raftingra adja a fejét. :-) Az első huppanásnál sikerült beleesnem a vízbe... ott azért meg lehet tapasztalni az áramlás erejét. Mikor először feljöttem, olyan 20-25 méterre lehettem attól a helytől, ahol beestem. És közben csak azt érzi az ember, hogy suhannak el alatta a sziklák, és minden alkalommal átfut az agyán: de jó, hogy ezen sem koppantam fel...
Aztán másnap, próbálva legyőzni a félelmemet, már sikeresebben vettem az akadályokat. Csapatépítésnek remek program a rafting, mert az ember rájön arra, hogy egyedül nem is képes irányba fordítani a hajót, de ha az egész csapat azt teszi, amit kell, akkor mégis sikerül. Klassz érzés. :-)
A helyszín meg valahogy így nézett ki. :-) A folyó vize döbbenetesen tiszta - és finom! Első nap ugyan nem önszántamból nyeltem egy nagyot, de második nap már tudatosan oltottam a szomjamat folyóvízzel.

Mikor kezdtem ráérezni az egészre, ugyanaz jutott az eszembe, mint síeléskor. Ahogy a hegyoldalnak, a pataknak is megvan a saját ritmusa. Ha ezt sikerül megtalálni, akkor az egész tiszta élvezet - ha nem, akkor az ember csak hányódik ide-oda a csónakban. Nekem, úgy érzem, sikerült megtalálni. :-)

A cikk utoljára frissítve: 2007.07.

Vissza a lap tetejére | Vissza a nyitóoldalra

  E-mail: wolkensKUKACheatwavePONThu Copyright Wolkensdorfer Péter Utolsó frissítés: 2020.09.06.